Kriminalističko-policijski univerzitet

Kriminalističko-policijski univerzitet

Zemun

Kriminalističko-policijski univerzitet

O fakultetu

Kriminalističko-policijski univerzitet (KPU) je najviša institucija za visoko obrazovanje policijskih službenika u Srbiji.

Studije

Kriminalističko-policijski univerzitet upisuje kandidate na specijalističke akademske studije i smer:

Kriminalističko-policijski univerzitet upisuje kandidate na master akademske studije i smerove:

Kriminalističko-policijski univerzitet upisuje kandidate na doktorske studije i smerove:

Uslovi za upis

Pravo upisa na specijalističke studije imaju kandidati koji su završili master akademske studije na akreditovanom studijskom programu i ostvarili najmanje 300 ESPB bodova i kandidati koji su završili osnovne studije prema propisima koji su važili do stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju, u trajanju od najmanje osam semestar.

Pravo upisa na studijski program master akademskih studija kriminalistike imaju kandidati koji su prethodno ostvarili obim osnovnih studija od najmanje 240 ESPB bodova, u trajanju od najmanje osam semestara i kandidati koji su stekli visoko obrazovanje po propisima koji su važili do dana stupanja na snagu Zakona o visokom obrazovanju, završetkom osnovnih studija u trajanju od najmanje osam semestara, a koji su završili fakultete iz društveno-humanističkih polja, kao i iz interdisciplinarnih studija oblasti kriminalistika, bezbednost i zaštita životne sredine.

Opšte informacije o upisu na doktorske studije možete dobiti na telefon Studentske službe 3107-967 ili putem e-mejla stud.sluzba@kpu.edu.rs.

Podeli

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više