Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" Zrenjanin

Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" Zrenjanin

Zrenjanin

Tehnički fakultet Mihajlo Pupin

 

Opšte informacije

 

Tehnički fakultet “Mihajlo Pupin” obavlja delatnost visokog obrazovanja i naučno-istraživačku delatnost kao osnovne komponente jedinstvenog procesa visokog obrazovanja, ekspertsko-konsultantsku i izdavačku delatnost, a može obavljati i druge poslove kojima se komercijalizuju rezultati naučno-istraživačkog rada.

 


Nakon završetka osnovnih akademskh studija studenti sa zvanjem diplomirani biće osposobljeni za nastavak studija na master akademskim studijama, sa izlaznim zvanjem - Master. Nastava na master akademskim studijama realizuje se na sedam akreditovanih studijskih programa:

 

Konkurs za upis na master studije 2019/2020

Konkurs za upis na doktorske studije 2019/2020

 

Studije

MASTER STUDIJE (60 ESPB):

Od školske 2011/2012. Fakultet organizuje nastavu i na trećem stepenu akademskih studija (doktorske studije), na studijskom programu:

 

DOKTORSKE STUDIJE: 

 

Uslovi za upis

Master akademske studije može upisati lice sa završenim osnovnim akademskim studijama u obimu od 240 espb ili završene studije u trajanju od osam semestara po propisima pre Zakona o visokom obrazovanju.

 

Doktorske akademske studije može upisati lice sa završenim osnovnim i master akademskim studijama u polju tehničko - tehnoloških nauka ili u polju društveno - humanističkih nauka sa stečenih najmanje 300 espb, uz uslove koji su definisani Pravilnikom o upisu na doktorske studije Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu. Doktorske akademske studije može upisati lice sa stečenim nazivom magistra nauka u polju tehničko - tehnoloških nauka ili u polju društveno - humanističkih nauka, uz uslove koji su definisani Pravilnikom o upisu na doktorske studije Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu.

 

 

 

Podeli

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više