Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije - ITS

Beograd

Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije ITS je prva akreditovana privatna visokoškolska ustanova u oblasti informacionih tehnologija u Srbiji. Pored kvaliteta – vrhunskih uslova studiranja, najsavremenije opreme i visoko stručnog kadra, osposobljavamo studente za najtraženija zanimanja današnjice, kroz praktičan rad u struci još u toku studiranja. A sve to uz akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

ITS

Neprekidno ulaganje u obrazovanje i proširivanje školskih kapaciteta najbolje se vidi iz najnovijih podataka o opremljenosti škole. ITS ukupno za rad i izvođenje nastave u ovom trenutku koristi 246 laptop računara, raspoređenih u 8 računarskih laboratorija i više multimedijalnih učionica. ITS profesorski tim je značajno pojačan i sada broji preko 40 profesora.  ITS je osnivač i srednje škole za informacione tehnologije ITHS, prve obrazovne ustanove ovakvog tipa u Srbiji.

Studije

Master strukovne studije: Informacione tehnologije – Master studije na ITS-u, sa jedinstvenim programom u našoj zemlji i regionu, pružaju vam znanja iz najznačajnijih IT oblasti: Cloud Computing, Data Science, Big Data, Mobile Development, digitalna forenzika, kriptografija, Data Mining, napredne veb-tehnologije, obezbeđenje kvaliteta softvera, napredno 3D modelovanje, itd.

Šta je potrebno za upis

Za upis je potrebno:

  • original svedočanstava za sve razrede završene srednje škole,
  • izvod iz matične knjige rođenih,
  • diploma o završenoj srednjoj školi,
  • fotokopiju lične karte (ne mora da bude overena) i original na uvid,
  • popunjeni ŠV obrazac u 2 primerka,
  • dve fotografije formata 3,5×4,5 cm.
  • troškovi upisa: 10 EUR
  • za upis na master studije IT potrebna je i diploma osnovnih studija.

 Za više informacija pozovite 011 4011 216.

Podeli

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više