Konferencije 01.10.2022. 1 min

IT konferencija #9Inspiration 1. oktobra u Beogradu

IT zajednica na duploj misiji – pored znanja i iskustva učesnici konferencije prikupljaju novac za NURDOR.

IT konferencija #9Inspiration 1. oktobra u Beogradu

Kultura deljenja znanja je sastavni deo kulture kompanije Levi9, koju Najneri realizuju na najrazličitije načine - kroz #emeet sesije, ekspertske zajednice JavaScript & Testing, meet up susrete, ali i neformalne razgovore i podršku kroz rad na projektima. Kontakt sa najsavremenijim tehnologijama i globalnim dobrim praksama sigurno je jedan od najvažnijih aspekata za sve profesionalce u IT industriji, i zato se ekipa iz Levi9 Srbija odlučila da prvu veliku IT konferenciju koju organizuje upravo posveti celoj zajednici.  

U subotu, 1. oktobra, u beogradskom Domu omladine, #9Inspiration dovodi govornike svetske klase, koji su tu da svoje iskustvo podele u nizu sesija: 

Konferencija će, osim učesnicima, biti korisna i čitavoj zajednici, s obzirom na to da ima humanitarni karakter. Novac od kotizacije odnosno ulaznica za događaj direktno se donira NURDOR-u, Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka. 

Na ovaj način IT zajednica pomoći će da se opremi nova Roditeljska kuća u Beogradu, druga po redu u prestonici, koja je na raspolaganju porodicama sa pedijatrijskim onkološkim pacijenatima, koji pomoć i izlečenje traže u Beogradu.  

Minimalan iznos ulaznice je simboličan, dok maksimalna visina uplate nije ograničena, svi su pozvani da doprinesu u skladu sa svojim mogućnostima.  

Broj mesta je ograničen na ukupno 500, pa ako želite da obezbedite sebi mesto, budite brzi i kliknite ovde.  

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više