Konferencije 24.10.2020. 1 min

Online sajam studija u inostranstvu

24. i 25. oktobra ove godine će se održati veliki regionalni ONLINE STUDY EXPO Sajam obrazovanja u inostranstvu. 

 

Online sajam obrazovanja u inostranstvu

 

Via Academica, kompanija za specijalizovana za studije u inostranstvu, po drugi put okuplja najbolje svetske univerzitete koji će se predstaviti na jedinstvenom događaju iz oblasti obrazovanja. Cilj Sajma jeste da mladi sa čitavog Balkana dobiju prave informacije o programima i stipendijama i da steknu uvid u mogućnosti koje im se pružaju, kao i da dobiju motivaciju za akademsko usavršavanje na univerzitetima širom sveta.

Pored univerziteta, na Sajmu će se predstaviti najprestižnije srednje boarding škole iz Amerike.

Zbog trenutne zdravstvene situacije Sajam će biti održan online. Predavanja i prezentacije univerziteta će se realizovati putem aplikacije Zoom koja omogućava studentima da postavljaju pitanja i da učestvuju u diskusiji. Pored toga, svi posetioci imaće priliku da zakažu razgovor sa predstavnicima univerziteta i da u neformalnom razgovoru saznaju sve što ih zanima o konkretnim programima i aplikacionim procedurama.

Na sajmu će se predstaviti preko trideset univerziteta, a ovo su samo neki od njih: Universita Cattolica del Sacro Coure, Universita Bocconi, Webster University Vienna, Tilburg University, EU Business School, Navitas UK, American College of Thessaloniki, Swiss Education Group.

Ovo je prava prilika da naši mladi i talentovani ljudi saznaju više o koracima ka svom budućem obrazovanju.

Više informacija o Sajmu možete pronaći na ovom linku.

 

 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više