Predavanja 08.05.2022. 1 min

Besplatni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština "Soft Skills Academy" u Nišu i ove godine!

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg linka: bit.ly/prijavi_se_za_ssa.

Besplatni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština "Soft Skills Academy" u Nišu i ove godine!

Udruženje studenata elektronike Evrope - Lokalni komitet Niš sa zadovoljstvom predstavlja treći po redu “Soft Skills Academy” koji će se ove godine održati u periodu 13-15. maja!

“Soft Skills Academy” je internacionalni seminar razvoja ličnih i profesionalnih veština koji se održava duži niz godina širom Evrope, i danas se održava u čak 18 Evropskih država.

Akademiju čine interaktivne radionice koje će omogućiti studentima svih fakulteta Univerziteta u Nišu da unaprede sebe i porade na nedostacima kojim u toku formalnog obrazovanja nisu imali prilike da se bave. Po završetku Akademije studentima će biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sledećeg linka: bit.ly/prijavi_se_za_ssa prijave traju do 8. maja 2022.  Za sve dodatne informacije možete posetiti našu Facebook @SSANis i Instagram stranicu @ssa_nis

EESTEC - Udruženje studenata elektronike Evrope, je neprofitno apolitičko udruženje studenata koje ima za cilj da poveže studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope. Udruženje je osnovano u Holandiji 1986. godine i trenutno se sastoji od 46 lokalnih komiteta u 24 država širom Evrope.

EESTEC LC Nis je lokalni komitet osnovan 2000. godine, koji iza sebe ima preko 50 uspešno realizovanih lokalnih i međunarodnih događaja i broji oko 80 članova - studenata Elektronskog fakulteta u Nišu. 

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više