Predavanja 17.11.2021.

Infosesija: Pripremi se za CEU!

Tim Beogradske otvorene škole će sa zainteresovanim učenicima srednjih škola i studentima razgovarati o mogućnostima studiranja na Centralnoevropskom univerzitetu (CEU) u utorak, 17. novembra.  

Infosesija: Pripremi se za CEU!

CEU je raspisao konkurs za upis na osnovne, master i doktorske studije sa stipendijom za školsku 2022/2023. godinu. Rok za prijavu je 1. februar 2022.

CEU je univerzitet sa tri decenije dugim iskustvom nastave i istraživanja, kako u polju nauke tako i u polju javnih politika i zagovaranja. Pored multidisciplinarnih programa za postdiplomske studije, CEU nudi i tri interdisciplinarna programa za osnovne studije, akreditovana u Sjedinjenim Američkim Državama i Austriji. U prethodnoj školskoj godini preko 82% studenata je dobilo finansijsku podršku koja je podržala njihovo akademsko i profesionalno usavršavanje.

Ukoliko želite da studirate u otvorenoj akademskoj zajednici i otvorite nove vidike u svet znanja pridružite nam se 17. novembra od 11h na online infosesiji. Link za prijavu ćete pronaći ovde

Na info sesijama saznaćete o programima na CEU, procesu prijave, neophodnim dokumentima i dostupnim stipendijama.

Za sve one koji ne mogu da prisustvuju prezentacijama, mogu da zakažu individualne konsultacije na akademsko.savetovanje@bos.rs.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više