Predavanja 21.01.2022. 1 min

”Kako sam svoje teško životno iskustvo pretvorila u najlepši posao na svetu?” – meetup u InfostudHub-u

Velika nam je čast da za prvo predavanje ove godine ugostimo našu sugrađanku, uspešnu preduzetnicu, Tatjanu Popović, koja stoji iza brenda Totally Wellness.

”Kako sam svoje teško životno iskustvo pretvorila u najlepši posao na svetu?” – meetup u InfostudHub-u

Foto: InfostudHub

Predavanje je zakazano za petak, 21. januar, sa početkom u 18h.

Fokus predavanja će biti životna i profesionalna priča Tatjane Popović i kako pokrenuti svoj posao snova, važnost i lepota prepoznavanja i razvijanja sopstvene misije, šta je sve potrebno kako bi se pokrenuo lični brend i još mnogo toga.

Predavanje je namenjeno ljudima koji su u preduzetničkim vodama ili planiraju da uđu u njih, kao i onima koji žele da budu inspirisani Tatjaninim primerom kreiranja ličnog brenda Totally Wellness.

O predavaču

Tatjana Popović je sertifikovani health coach, edukator, predavač, autor nekoliko knjiga iz oblasti nutricionizma i osnivač brenda ,,Totally Wellness”. Zdravom ishranom počela je da se bavi 2005. godine, u toku lečenja kancera levog bubrega. Nakon samovoljnog prekida hemioterapije i okretanja makrobiotici, u ranim dvadesetim se odselila u Njujork, gde je završila studije health coaching-a na renomiranom Institutu za integrativnu ishranu. ,,Totally Wellness” brend pokreće 2014. godine u Njujorku, te od tada aktivno sarađuje sa brojnim domaćim i inostranim kompanijama i klijentima, pomažući im da unaprede svoju ishranu i stil života. Najprepoznatljiviji Totally Wellness program jeste ,,5 dana detoks program”, kroz koji je za 5 godina postojanja prošlo preko 5.000 učesnika.

Prijave

Broj prisutnih je ograničen pa je važno da se na vreme prijavite putem ove forme i time obezbedite sebi mesto.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više