Predavanja 08.07.2022. 1 min

Konkurs za jednogodišnji obrazovni program „Studije budućnosti“

Beogradska otvorena škola raspisuje konkurs za upis jubilarne, 30. generacije obrazovnog programa Studije budućnosti. Ako studiraš na nekom od beogradskih univerziteta, imaš do 27 godina i želiš da se lično i profesionalno razvijaš, ovo je program za tebe!

Otvoren konkurs za jednogodišnji obrazovni program „Studije budućnosti“

BOŠ svojim studentima pruža:

  • Predavanja i radionice;
  • Program stažiranja;
  • Alumni2Students program mentorstva;
  • Podršku u izradi završnog projekta.

Svaki student dobija svog mentora koji će mu pomoći u karijernom i ličnom razvoju i biti prva veza sa poslovnom zajednicom, kao i šansu za prvo radno iskustvo u nekoj od partnerskih organizacija, kompanija i institucija. Takođe, kroz izradu završnog projekta, studenti stiču prve reference objavljivanjem studije slučaja, akademskog rada ili predloga praktične politike.

Kroz ove aktivnosti, mladi prolaze sa kolegama sa različitih fakulteta, stiču vredna poznanstva, razvijaju kritičko mišljenje i imaju priliku da putuju i učestvuju u panel diskusijama, predavanjima, radionicama i neformalnim druženjima. Nakon završetka programa, studenti postaju deo BOŠ Alumni zajednice koja broji više od 1.300 uspešnih pojedinaca.

Konkurs je otvoren do petka, 8. jula do 23:59h, a detalji o prijavi, kao i druge važne informacije o programu dostupne su OVDE.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više