Predavanja 26.06.2022. 2 min

Letnja škola: Advertajzing za početnike "Get Creative with McCann Beograd"

Ako vas zanima karijera u oblasti advertajzinga, volite marketing, zanima vas kako se pozicionira brend, želite da saznate više o kreativnim procesima i njegovim alatima, hoćete da upoznate ljude koji stoje iza uspešnih marketinških kampanja i poznatih brendova, iskoristite priliku da ovog leta učestvujete u radu prve letnje škole advertajzinga koju za studente organizuje Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa agencijom "McCANN Beograd".

Advertajzing za početnike - Get creative With McCANN Beograd

Letnja škola pod nazivom "Advertajzing za početnike - Get creative With McCANN Beograd" realizovaće se od 4. do 8. jula 2022. godine u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Program škole obuhvatiće interaktivne radionice i predavanja stručnjaka iz oblasti advertajzinga, zaposlenih u agenciji McCANN Beograd, kao i individualne i grupne zadatke za studente. Programom je predviđena i jedna poseta prostorijama agencije McCANN Beograd.

Prijavljivanje se obavlja putem sledećeg linka: https://forms.office.com/r/EPPitwLRYF do 26.juna u ponoć.

Učešće studenata je besplatno, a prisustvo na kompletnom programu neophodno za dobijanje potvrde o pohađanju letnje škole. Svi prijavljeni biće obavešteni 30. juna o statusu svoje prijave.

Podršku realizaciji letnje škole pružio je “Maxi”, zahvaljujući čijim poklon paketima će predavači i studenti moći da se okrepe tokom trajanja programa. U nastavku pogledajte detaljnu agendu i više informacija o organizatorima.

Advertajzing za početnike - Get creative With McCANN Beograd

O organizatorima:

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu pomaže studentima Univerziteta u Beogradu u razvoju onih znanja i veština koje će im biti od značaja tokom studiranja i pri zapošljavanju i doprinosi da mladi tokom studija stiču saznanja o svetu poslovanja i svojim programima priprema studente za uspešni prelazak na sledeći nivo razvoja karijere nakon diplomiranja.

Agencija McCANN Beograd duboko veruje u kreativnost kao glavnu pokretačku snagu. Održiva kreativnost, kao i dugogodišnja partnerstva sa brendovima koji imaju hrabrosti da pokrenu razgovor oko važnih tema i utiču na promene, kako u svojim industrijama, tako u celokupnom društvu, deo su DNK naše agencije. Agenciju McCANN Beograd osnovao je Srdjan Šaper 1997. godine, sa sedištem u Beogradu, i posluje u okviru jednog od vodećih komunikacionih sistema I&F Grupe, koja uspešno posluje u 12 zemalja južne i severne Evrope.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više