Predavanja 27.04.2022. 1 min

Onlajn diskusija "Stres u toku ispitnog roka"

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu ugostiće u četvrtak, 28. aprila 2022. godine u periodu od 13 do 14 časova na zum platformi sve studente Univerziteta u Beogradu koji su zainteresovani za onlajn diskusiju o stresu u toku ispitnih rokova.

Onlajn diskusija "Stres u toku ispitnog roka"

Foto: Startuj.com (Shutterstock)

Na diskusiji biće reči o različitim uzrocima stresa, ali i načinima na koje se stres manifestuje, tako da će prisutni moći da uvide koliko su po tome i slični i različiti. Glavni deo diskusije biće posvećen iskustvima učesnika u upravljanju stresom u toku ispitnog roka, razmeni konstruktivnih ideja i saveta na ovu temu.

Ova diskusija deo je programa “Spika za širenje vidika” koji realizuju studenti volonteri Centra za razvoj karijere – CzRK ambasadori. Konkretno, ovu temu istraživale su Anđela Knežević, studentkinja 3. godine na Biološkom fakultetu i Viktorija Stanković, studentkinja 1. godine na Filološkom fakultetu. One će sa prisutnima podeliti svoje zaključke o temi, vodiće diskusiju i podsticati je zanimljivim pitanjima i informacijama. Događaju će prisustvovati i psihološkinja Milena Rajčević, koordinator programa karijerne edukacije u Centru za razvoj karijere, koja će odgovarati na pitanja i nedoumice studenata o ovoj temi.

Prijavljivanje prisustva je obavezno i vrši se putem formulara. Dobrodošli su svi zainteresovani studenti Univerziteta u Beogradu, a prijavljivanje traje do 27. aprila 2022.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više