Predavanja 21.02.2023. 1 min

Razgovor za posao više nije muka

Imate tremu pred svaki razgovor za posao? Ne znate šta možete da očekujete? Niste sigurni da je vaša biografija dobro napisana? Šta je uopšte motivaciono pismo? I čemu služi taj HR? Infostud je odlučio da organizuje događaj na temu: „Pripremite se za razgovor za posao“ gde ćete dobiti odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja. Događaj će se održati 21. februara od 18 časova u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

Razgovor za posao više nije muka

Na internetu postoji mnogo pravila o tome kako napisati dobar CV i šta je to motivaciono pismo, ali je sasvim drugačije kada o tome govori neko iz prve ruke, neko ko se najbolje razume u razgovore za posao! O tome kako izgleda regrutacija unutar firme, odnosno kako to poslodavac dolazi do svog novozaposlenog, na osnovu čega odabere pravog kandidata i kako da baš Vi budete pravi kandidat, govoriće Anja Balažević, HR biznis partner u Infostudu.

Anja će prvo objasniti:

  • Kako treba da izgleda dobar CV, a kako motivaciono pismo?
  • Zašto su važni i koja je razlika?
  • Kako istaći svoju radnu biografiju?

Osim predavanja, očekuje vas i simulacija razgovora za posao! U ovom delu imaćete priliku da “provežbate” razgovor za posao! Odabraćemo nekoliko biografija koje nam pošaljete i na samom događaju možete direktno HR-u postaviti sva ona pitanja koja niste do sada imali prilike i samim tim sebi obezbediti put da briljirate na svakom sledećem razgovoru za posao!

Učešće na događaju je besplatno, a prijavu možete poslati putem sledećeg linka: PRIJAVA

Slanje CV-a nije obavezno i možete prisustvovati događaju čak i ako ga ne pošaljete, a svi koji žele da pošalju svoju radnu biografiju to mogu učiniti tako što će je dostaviti putem mejla na adresu natalija.paunovic@infostud.com.

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više