Predavanja 21.06.2023. 1 min

Startuj vebinar: Kako do studija u inostranstvu?

Sajt Startuj.com organizuje inspirativni vebinar pod nazivom „Kako do studija u inostranstvu?“ koji će se održati putem platforme Zoom u sredu 21. juna s početkom u 18h.

U ovoj interaktivnoj sesiji, Željko Skenderović, urednik sadržaja sajta Startuj.com, će moderirati događaj i voditi vas kroz ključne korake i informacije potrebne za uspešan put ka studiranju u inostranstvu.

Na ovom vebinaru, imaćemo priliku da čujemo iskustva i savete Katarine Štrangarov, asistentkinje na Univerzitetu u Gracu, sa fokusom na Menadžment ljudskih resursa i Jelene Kovačević, studentkinje master studija na Fakultetu društvenih nauka Univerziteta u Ljubljani.

Katarina i Jelena će podeliti svoje znanje, strategije i praktične smernice kako bi vam pomogle da ostvarite svoje snove o studiranju u inostranstvu.

Ovaj vebinar je idealan za sve one koji razmišljaju o internacionalnom obrazovanju i žele da se informišu o mogućnostima, procedurama i korisnim resursima za studije van granica Srbije.

Prijavite se putem OVOG FORMULARA, rezervišite svoje mesto za vebinar i pridružite se zajednici koja deli vašu strast prema obrazovanju i želji za uspehom u međunarodnom okruženju.

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više