Predavanja 21.07.2020. 1 min

Webinar: LinkedIn - Vaš saveznik u razvoju karijere

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu vas poziva  na vebinar "LinkedIn - Vaš saveznik u razvoju karijere". Saznaćete kako da svoje obrazovanje i veštine prikažete adekvatno na LinkedIn-u tako da dobijete praksu ili zaposlenje imajući u vidu nove poslovne okolnosti usled globalne pandemije.

 

Webinar: Linkedin

 

Naša sagovornica Milena Milićević podeliće sa vama:

  • Šta ako niste sigurni koja vrsta posla ili industrija je najbolja za vas? Odakle početi i kako vam LinkedIn pomaže da saznate odgovore?
  • Na koji način da prilagodite vaš poslovni profil željenom radnom mestu, zanimanju ili kompaniji?
  • Kako da unapredite LinkedIn profil i povežete se sa kontaktima koji će vam značiti?
  • 5 načina da se izdvojite na LinkedIn-u u odnosu na konkurenciju za isto radno mesto.

 

Zamišljen kao interaktivan vebinar, planiran je za 21. jul od 12 do 13.30.

 

Prijavite se popunjavanjem kratkog formulara.

 

Milena Milićević je završila Master studije filologije na Univerzitetu u Beogradu i Master studije menadžmenta na Univerzitetu u Kembridžu. Radi kao konsultantkinja za digitalnu transformaciju i sertifikovana je među prvih 20 stručnjaka u Srbiji za digitalnu transformaciju u projektu Privredne komore Srbije i Privredne komore Austrije. Pomaže kompanijama da ostvare poslovni rast i izađu na međunarodna tržišta uz tehnologije budućnosti i posvećene timove. Osnovala je neprofitnu organizaciju INAT centar (Innovation Attitude Centre). Centralni godišnji događaj je INAT samit, posvećen informacionim tehnologijama i inovacijama.

 

 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više