Predavanja 16.06.2020. 2 min

Zoom kafica - 45 minuta o predstavljanju poslodavcu

Pozivamo vas na novo onlajn druženje Zum kafica - 45 minuta o predstavljanju poslodavcu u utorak, 16. juna u 12 sati.

 

Zoom kafica - 45 minuta o predstavljanju poslodavcu

 

Pričaćemo o:

  • Muči vas trema pri predstavljanju na razgovoru za posao ili praksu?
  • Niste sigurni kako da se pripremite za konkurisanje kod poslodavca?

 

Postavite nam pitanje ili dilemu koju imate po pitanju predstavljanja poslodavcu i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice 16.juna sa početkom u 12 časova, tokom koje možete da porazgovarate sa našom karijernom savetnicom Marijom Jovanović.

 

Marija radi na poziciji koordinatora saradnje sa poslodavcima pri Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu i ima više od deset godina radnog iskustva na poslovima karijernog informisanja, savetovanja i povezivanja studenata sa poslovnim svetom.

 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u protekle dve godine. 

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima. 

 

Na prethodnim zum kaficama bilo je reči o psihološkim izazovima u doba izolacije, razvoju karijere u doba neizvesnosti, pronalaženju i prijavljivanju za studentske prakse, razvoju karijere u oblasti društveno odgovornog poslovanja i karijeri u oblasti razvoja Brenda poslodavca. Audio snimci realizovanih razgovora dostupni su na YT kanalu Centra za razvoj karijere. Uskoro novi sagovornici i nove teme.   

 

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja Vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

 

Prijavite se na ovom linku i otvorene su najkasnije do utorka ujutru da bi vam poslali link za pristup.

 

Vidimo se!

 

 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više