Projekti 07.05.2023. 1 min

C2S - Kompanije studentima - FONIS

Udruženje studenata informatike „FONIS“ sa Fakulteta organizacionih nauka organizuje projekat „C2S - Kompanije studentima“. 

C2S - Kompanije studentima

Cilj projekta je prenošenje znanja iz oblasti IT-a i povezivanje studenata sa IT kompanijama. Na projektu mogu učestvovati svi studenti Univerziteta u Beogradu, nezavisno od usmerenja. Projekat će se održati u periodu od 19.5. do 22.5.

Struktura projekta je takva da će tokom prvog dana studenti imati priliku da od predstavnika kompanija ,kroz panel diskusiju, steknu znanja iz brojnih IT oblasti, ali će imati i priliku da prezentuju svoju unapred zadatu studiju slučaja, od strane kompanija, i kao pobednici osvoje vredne nagrade. Drugog i trećeg dana će studenti imati radionice, putem kojih će takođe steći dodatna znanja iz IT sfere. Konačno, poslednjeg dana će biti organizovane simulacije intervjua sa predstavnicima IT kompanija i svečano zatvaranje projekta.

Ovogodišnji pokrovitelji projekta su: Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU.

Na projektu ćete imati priliku da upoznate kolege sa sličnim interesovanjima i da se usavršite iz željene oblasti, a sve što je potrebno je dobro raspoloženje i želja za učenjem.

Prijave za učešće na projektu „Kompanije studentima“ će trajati od 23.4. do 7.5. na našem sajtu c2s.fonis.rs. Takođe, obaveštenja o projektu možete ispratiti i na našem Instagram profilu @fonis_fon.

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više