Projekti 05.03.2022. 1 min

FON-ov centar za razvoj karijere vam predstavlja FONklame!

FONklame su „festival marketinga” koji se održava jubilarni 15. put, a ovogodišnja tema projekta je „Marketing u muzičkoj industriji”. Projekat se sastoji od dva dela. 

FON-ov centar za razvoj karijere vam predstavlja FONklame!

Prvi deo, Veče reklama, održava se u BIG FASHION šoping centru, Cineplexx BIG Beograd, 28. februara, na kome će se prikazati kraći film posvećen reklamama u raznim segmentima, a drugi deo projekta čine panel diskusija i edukativne radionice koje će voditi domaći pevači, njihovi menadžeri i organizatori velikih muzičkih događaja, koje će se održati 05. marta u Event Space-u Fabrika. 

Po tradiciji, kao i godinama unazad, ne smemo zaboraviti na humanitarni karakter ovog projekta, a ove godine se pridružujemo akciji organizacije Srbi za Srbe, „Deca su naša budućnost” i sav prihod od prodaje karata ide upravo u njihovu fondaciju.

Projekat je namenjen svima! Od studenata, muzičara (profesionalaca i amatera), ljudi koji se bave marketingom ili muzikom u  bilo kom segmentu, do svakog ko je dovoljno znatiželjan da čuje i sazna nešto novo i zanimljivo. 

Dobrodošli!

Veoma je lako doći do prijava za projekat jer se one nalaze u opisu profila @fonovcentar, a više informacija o projektu možete naći na njihovom sajtu www.fonovcentar.rs gde se i nalaze same prijave.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više