Projekti 17.10.2022. 1 min

Sport Business Day - projekat studentske organizacije SEFA

Studentska organizacija "SEFA - Studenti Ekonomskog fakulteta" organizuje projekat Sport Business Day, koji će biti održan u novembru na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Sport Business Day - projekat studentske organizacije SEFA

Cilj ovog projekta jeste da podigne svest o biznisu u sportu, približi modele upravljanja sportskim organizacijama i prikaže kako funkcionišu discipline kao što su marketing, menadžment i finansije u ovoj industriji. Projekat je osnovan 2018.godine kada je i održan prvi put u vidu konferencije, u punom amfiteatru A4 na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Tada su naši gosti bili Ostoja Mijailović ispred KK Partizan i Zoran Avramović ispred SD Crvena Zvezda.

Ove godine, u okviru projekta će se naći i takmičenje u rešavanju studije slučaja za kompaniju Mozzart koja je i generalni sponzor projekta ove godine. U pitanju je marketinška studija slučaja koja je namenjena svim studentima, a pobednike očekuje praksa. Zadatak za učesnike će biti da osmisle marketing kampanju za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Prijave su trenutno otvorene na ovom linku i trajaće do 17. oktobra. Svaka prijava je individualna, ali ukoliko neko ima i želi da prijavi ekipu mogu zajedno učestvovati. Nakon zatvaranja prijava uslediće selekcija učesnika o čemu će biti obavešteni putem mejla.

Nakon toga SEFA tim će u saradnji sa kompanijom Mozzart izabrati učesnike koji će u ponedeljak 31. oktobra dobiti studiju slučaja na rešavanje.

Poslednji korak ka osvajanju prakse biće prezentacija rešenja predstavnicima kompanije koja će se održati 3. novembra 2022. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više