Radionice 17.12.2021. 1 min

Buđenje: Radionica kreativnog dokumentarnog filma u organizaciji DOKSrbija i FSF-a

U okviru pratećeg programa 19. Festivala studentskog filma u saradnji sa DOKSrbijom biće održana radionica namenjena studentima i mladim filmskim profesionalcima koji su zainteresovani za oblast kreativnog dokumentarnog filma. 

Buđenje: Radionica kreativnog dokumentarnog filma u organizaciji DOKSrbija i FSF-a

Radionica će mladim stvaraocima koji imaju projekat ili ideju za dokumentarni film dati priliku da pod mentorstvom afirmisanih filmskih profesionalaca i u saradnji sa kolegama razviju svoj projekat. Koncipirana tako da se kroz predavanja, diskusije i individualne sesije polaznici upoznaju sa ključnim aspektima kreativnih dokumentarnih filmova, radionica takođe pruža mogućnost i da polaznici razviju svoje projekte. 

Poziv za učešće na radionici u vidu posmatrača otvoren je i za sve zainteresovane mlade stvaraoce koje zanima kreativni dokumentarni film, a trenutno nemaju projekat. 

Radionica će biti održana u utorak, 21. decembra u multimedijalnoj sali Jugoslovenske kinoteke. Predviđeno trajanje je celodnevno, odnosno u periodu od 10h do 20h.  

Za učešće na radionici moguće je prijaviti se do petka, 17. decembra, a nakon prijave će učesnicima biti dostavljen detaljan program radionice. 

Prijave su moguće putem sledećeg linka: https://docs.google.com/forms/d/1xPrlDJ4U1DSfk3HI_zmDAlvjOfo3CBcp_i7N6ikqMpk/viewform?edit_requested=true.

Festival studentskog filma pokrenut je na inicijativu studenata druge godine Fakulteta dramskih umetnosti, Katedre za Menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

Projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja. 

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više