Radionice 10.11.2020. 1 min

Ideation - Online radionice o zelenom poslovanju

Pozivamo vas da se prijavite za učešće u seriji jednodnevnih radionica o osmišljavanju i razvoju poslovnih ideja i rešenja u oblasti zelene ekonomije. Projekat je podržalo Ministarstvo za zaštitu životne sredine, sa ciljem da se mladi aktivnije uključe u rešavanje izazova u oblasti životne sredine i zelene ekonomije.
 
Ideation
Foto: Pixabay
 
Radionice su namenjene studentima završnih godina na prirodno-matematičkim, inženjerskim, tehničkim i tehnološkim fakultetima; kao i studentima na ekonomskim i drugim fakultetima (npr. organizacione nauke i/ili druge društvene nauke).
 
Ove radionice organizujemo već treću godinu za redom i do sada je na njima učestvovalo preko 250 studenata, sa 24 fakulteta, koji su osmislili 68 poslovnih ideja! Naučili smo da multidisciplinarnost, interaktivno učenje na zabavan i inovativan način daju izuzetne rezultate, i mnoge od ideja su nastavile da žive kroz startape i projekte koje implementiraju studentski timovi.
 
S obzirom na organizacione izazove koje sa sobom novi ova godina, radionice se organizuju online, uz primenu savremenih i inovativnih informacionih tehnologija i alata za učenje. Cilj radionica je da učesnici osmisle i detaljnije razrade poslovne ideje, koje se oslanjaju na oblasti njihovih osnovnih studija, a koje mogu da doprinesu razvoju zelene ekonomije i borbi protiv klimatskih promena.
 
Namera nam je da pružimo vrednost studentima, tako što ćemo, primenom inovativnih metoda i tehnika, uticati da znanja iz svojih domenskih oblasti pretoče u poslovne ideje, koje ih mogu inspirisati da pozitivno utiču na okruženje i zajednicu u kojoj žive.
 
Prva radionica se održava u četvrtak 5. novembra
Druga radionica se održava u utorak 10. novembra

Radionice traju od 10:00 do 16:00.
 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više