Radionice 25.05.2022. 1 min

Kadar da budem kadar

Univerzitet u Beogradu - Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu Kadar da budem kadar, koji će se realizovati u periodu od 30. maja do 6. juna 2022. godine.

Kadar da budem kadar

Sedamnaesti ciklus programa obuhvatiće treninge nekih od najznačajnijih veština kao što su: prezentacione veštine, kritičko mišljenje i rešavanje problema, veštine komunikacije, organizacije rada, rešavanje konflikta i asertivnost. Studente će tokom nedelju dana veštinama učiti eksperti iz kompanija Ahold Delhaize, Advance International, Nelt Grupa, Vincula Biotech Group, DigitalBee, kao i iz psihološkog savetovališta Mozaik, saradnici Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Od 2010. godine, od kada se program realizuje učestvovalo skoro 460 polaznika i 60 predavača i trenera.

Prijavljivanje se vrši putem elektronskog formulara koji se nalazi ovde.

Poziv za prijavljivanje otvoren je do 25. maja do ponoći. Broj mesta je ograničen, a prijava neophodna.

Ukoliko studirate ili ste nedavno diplomirali na Univerzitetu u Beogradu, niste do sada bili u prilici, a jako biste želeli da unapredite veštine neophodne za naredne karijerne korake i uspešnu tranziciju u svet rada, ovo je program za vas! Očekuje vas ukupno 30 sati korisnih informacija, vežbi, primera iz poslovnog sveta, testiranja pretpostavki o uspehu u sigurnom i podsticajnom okruženju i zabavnog druženja sa kolegama sa različitih fakulteta. Učićete od uspešnih ljudi besprekornih biografija koji imaju veliko iskustvo u držanju treninga zaposlenima, odlične ocene za taj interaktivni rad i spremnih da znanje podele sa Vama na studiozan i posvećen način. 

Ne oklevajte i prijavite se!

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više