Radionice 18.04.2022. 1 min

Onlajn radionica za maturante “Zajedno protiv treme”

Univerzitet u Beogradu poziva maturante koji će konkurisati za upis na fakultete u njegovom sastavu da prisustvuju radionici pod nazivom „Zajedno protiv treme“, koju realizuje Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u utorak, 19. aprila 2022. godine u periodu od 15 do 17 časova.

Onlajn radionica za maturante “Zajedno protiv treme”

Foto: Startuj.com (Shutterstock)

Radionica ima za cilj da okupi maturante kojima je potrebna podrška zbog treme koju osećaju pred prijemni ispit. Sadržaj radionice obuhvatiće upoznavanje sa fenomenom treme i tehnikama upravljanja tremom, razmenu iskustava, osnaživanje učesnika i podršku. Radionicu će održati psihološkinja Milena Rajčević, koordinatorka programa karijerne edukacije u Centru za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu.

Radionica je besplatna i namenjena je svim zainteresovanim maturantima koji konkurišu za upis na fakultete u sastavu Univerziteta u Beogradu. Održaće se onlajn, putem zum platforme.

Prijavljivanje za učešće je obavezno, traje do 18. aprila u podne i vrši se putem formulara.

Broj mesta je ograničen. O statusu svoje prijave, kandidati će biti obavešteni do 18. aprila u 16 časova.

Detaljnije informacije mogu se dobiti putem telefona Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu: 011/ 32 07 415, svakog radnog dana u periodu od 9 do 16 časova ili putem mejla psiholog@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više