Radionice 21.03.2023. 1 min

Online događaj “Kako do posla kojeg volim”

Novosadski edukativni centar 21.03. organizuje Online događaj “Kako do posla kojeg volim” u saradnji sa partnerima iz Centra za razvoj preduzetničkog ekosistema sa ciljem razvoja proaktivnog duha mladih i veština potrebnih za 21. vek.

 

Online događaj “Kako do posla kojeg volim” Takođe, cilj događaja je i upoznavanje sa primerima dobre prakse mladih, pružanje podrške u stvaralaštvu i digitalnim kompetencijama mladih rad na poboljšanju uslova za veću zapošljivost mladih, kao i jačanje partnerstava između lokalnih samouprava i civilnog društva.

Ovim online događajem želimo da prenesemo znanje, iskustvo i informišemo sve zainteresovane mlade u vezi razvoja i primene poslovnih i profesionalnih veština koje su neophodne u digitalnom dobu, kako bi došli do posla kojeg žele i vole da rade.

Online događaj će se održati 21.03:

Prijava je obavezna, putem linka https://forms.gle/WkNTvsq3k8Fx5V648

Učešće na online događaju se ne naplaćuje.

Realizacijom ovog projekta obezbeđujemo inkluzivno i inovativno (neformalno) obrazovanje i nudimo program za celoživotno usavršavanje mladih iz osetljivih grupa, kako bi se zajedno borili protiv siromaštva i socijalne isključenosti ugroženih mladih. Povećanje zaposlenosti NEET i svih drugih mladih iz osetljivih grupa, ima presudnu ulogu u smanjenju siromaštva i nejednakosti između regiona, kao i između različitih društvenih grupa.

Projekat „Osnaživanje i uključivanje mladih iz osetljivih grupa socijalnim preduzetništvom“ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Centrom za razvoj preduzetničkog ekosistema. Inicijativa je deo @reload_westernbalkans Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (@eusrbija), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (@undp_serbia)

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više