Radionice 10.02.2022. 1 min

Radionica za studente: Kako napisati dobar CV?

Ova radionica u trajanju od sat i po vremena je namenjena studentima, a posebno onima koji nakon ili u toku studija žele da stupe u svet rada ili im je CV potreban kao deo prijave za praksu, volontiranje, kurseve ili buduće zaposlenje. 

Radionica za studente: Kako napisati dobar CV?

Studenti će saznati iz kojih delova se sastoji dobar CV, koji su podaci koji se navode u svakom od obaveznih delova i koja je mera u njihovom navođenju, zašto je važna samoprocena veština, koje su najčešće greške pri sastavljanju biografije i kako ih izbeći, kao i korisne savete bazirane na iskustvu onih koji vrše odabir kandidata. Saznanja se na radionici usvajaju iskustveno, kroz rad u grupi i korišćenjem Europass obrasca biografije - https://europa.eu/europass/sr.

Radionica će se održati uživo, u četvrtak, 10. februara od 18 do 19.30 časova u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra u Beogradu (Kralja Milana 48). Za prijavu učešća potrebno je popuniti registracioni formular u nastavku, najkasnije do četvrtka, 10. februara u 12 časova. Broj učesnika će biti usklađen sa važećim epidemiološkim merama.

Ukoliko budete imali tehničkih problema prilikom prijave ili su Vam potrebne dodatne informacije u vezi sa događajem, molimo Vas da se obratite Informativnom centru Fondacije Tempus putem imejla info@tempus.ac.rs ili telefona 011 3342 430, opcija 1.

Prijava učešća putem sledećeg linka:

https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=MywiFjYlvkSOe-NY0iKvXpVf8h8YqmhIgC8o39SYOkFUOVRESkZJSlpFSlBPRVRWWTc5VENDNkI3RSQlQCN0PWcu&wdLOR=c8C20BE3B-8663-43FF-A53E-371B7E105B9E

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više