Radionice 20.11.2021. 2 min

Razvoj poslovne ideje - besplatna radionica za studente u Startit Centru Kragujevac

U sklopu projekta „Mreža inovacija Srbije - Startit Centar Kragujevac” ove jeseni Startit nastavlja sa organizacijom serijala predavanja namenjenih razvoju inovacija i preduzetništva. Sledeći događaj će biti održan 20. novembra od 10 do 15 časova časova u Startit Centru Kragujevac, uz poštovanje svih epidemioloških mera. Tokom radionice, koja je namenjena studentima i diplomcima, Milica Jovanović, osnivačica MIA Consulting-a, će im pružiti savete da na najbolji način svoje ideje pretvore u biznis.

Razvoj poslovne ideje - besplatna radionica za studente u Startit Centru Kragujevac

Foto: Startuj.com (Shutterstock)

Milica Jovanović će održati radonicu na temu „Razvoj poslovne ideje” koja će se sastojati od deset mini lekcija, tokom kojih će učesnici proći čitav put pokretanja jednog startapa. Uz svaku lekciju posetioci će dobiti preporuku materijala koji može da im pomogne da nauče i da shvate osnovne koncepte startapa. Uz to će moći da nauče tehnike, ali i koje alate i najbolje prakse će im pomoći da na najbolji način testiraju svoje ideje.

Osim toga, na kraju svake lekcije će dobiti praktičan zadatak koji bi trebalo da im pomogne da bliže definišu svoju ideju, odnosno proizvod.

Ovaj događaj se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj u saradnji sa Gradom Kragujevcom.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno studentima i diplomcima, kao i onima koji su završili fakultet, a žele da se informišu o tome kako razvijati poslovne ideje.

O predavaču

Milica Jovanović je mlada preduzetnica koja je u preduzetničkim vodama već četiri godine. Svoje višegodišnje iskustvo je započela kao volonter u organizaciji gde se bavila aktivizmom, a kasnije stekla iskustvo u konsalting agenciji i kroz razne projekte u nevladinom sektoru. Sada pomaže mladima i pre svega ženama da započnu svoj biznis.

Prijava

Predavanje će biti održano u subotu, 20. novembra, sa početkom u 10 časova u prostorijama Startit Centra Kragujevac (prostor JP „Urbanizam“, Kralja Petra I 23). Kako je zbog trenutne epidemiološke situacije broj mesta na događaju ograničen, prijava putem ove forme je obavezna.

Podeli

Slične novosti

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više