Takmičenja 26.01.2023. 1 min

#8 MET Global Game Jam 2023

Global Game Jam® (GGJ) se i ove godine održava u organizaciji Univerziteta Metropolitan i trajaće od 3. februara do 5. februara.

#8 MET Global Game Jam

Svi zainteresovani gejmeri, programeri, ljubitelji igara, jam-ova i hakatona će imati priliku da se oprobaju u izradi video igre na zadatu temu. Tema ostaje u tajnosti do samog početka Global Game Jam-a, kada će biti objavljena u celom svetu, u isto vreme.

Global Game Jam se održava na preko 600 lokacija u preko 100 zemalja širom sveta, a cilj događaja je da okupi sve ljubitelje, sa ili bez developerskog iskustva, kako bi gejming zajednica u Srbiji i svetu nastavila da raste.

Iako možda nemate formiran tim, ali želite da budete deo globalnog gejming događaja, prijavite se i mi ćemo vam dodeliti tim sa kojim ćete raditi.

Svi timovi će imati čak 48h da kreiraju svoju video igru, a nakon isteka vremena, imaće priliku da predstave svoje finalne ideje. Tokom trajanja Jam-a na raspolaganju će vam biti naši mentori, koji će vam pomoći u izradi vaših rešenja, a na samom početku događaja biće održane radionice namenjene takmičarima koji nemaju iskustva u kreiranju video igara.

Događaj će se održati u prostorijama Univerziteta Metropolitan u Nišu.

Prijave su otvorene na ovom linku. (Nakon prijave svoje učešće potvrdite i na zvaničnom sajtu GLOBAL GAME JAM-a).

Više informacija o Global Jam-u možete pronaći na zvaničnom sajtu događaja.

Iskoristi priliku da pokažeš svoju kreativnost, upoznaš nove ljude koji imaju ista interesovanja kao i ti i osvojiš vredne nagrade!

Čekamo te na #8 MET Global Game Jam-u u organizaciji Univerziteta Metropolitan!

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više