Takmičenja 30.06.2020. 1 min

Konkurs za dodelu nagrade Fondacije "Sestre Bulajić" 2020

Raspisuje se Oglas za dodelu novčane nagrade Fondacije „Sestre Bulajić“ za po dva najbolja odbranjena diplomska rada na osnovnim studijama iz arhitekture i fizičke hemije, odbranjena na Univerzitetu u Beogradu - Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu - Fakultetu za fizičku hemiju.

 

Diplomski rad

Foto: NajStudent (AdobeStock)

Nagrada

Nagrada u neto iznosu od po 30.000,00 dinara, dodeliće se iz sredstava Fondacije „Sestre Bulajić“.

 

Ko može da se prijavi

Na Oglas se mogu prijaviti kandidati koji su u periodu od 16. juna 2019. godine do 15. juna 2020. godine diplomirali na Univerzitetu u Beogradu - Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu - Fakultetu za fizičku hemiju.

 

Potrebna dokumentacija

  • Prijava (Obrazac preuzeti u formatu PDF sa internet stranice Univerziteta u Beogradu www.bg.ac.rs – Konkursi Univerziteta, ili u portirnici zgrade Univerziteta u Beogradu na Studentskom trgu 1),
  • Diplomski rad kandidata,
  • Uverenje o diplomiranju ili fotokopija diplome,
  • Štampani podaci sa elektronske lične karte ili fotokopija važeće lične karte.

 

Prijava

Rok za podnošenje prijava je od 15.05.-30.06.2020. godine. Prijave se podnose Univerzitetu u Beogradu - Arhitektonskom fakultetu i Univerzitetu u Beogradu - Fakultetu za fizičku hemiju.

 

Dodatne informacije zainteresovani kandidati mogu dobiti u Sektoru za investicije i upravljanje imovinom Univerziteta i univerzitetskih zadužbina i fondacija, na telefon (011) 3207-426 ili na e-mail: popovm1@rect.bg.ac.rs.

 

Odluka o dodeli nagrada biće objavljena na oglasnoj tabli i internet stranici Univerziteta u Beogradu: www.bg.ac.rs, u delu „Stipendije i konkursi“, kao i na oglasnim tablama i internet stranicama Univerziteta u Beogradu - Arhitektonskog fakulteta i Univerziteta u Beogradu - Fakulteta za fizičku hemiju.

 

 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više