Volontiranje 01.12.2022. 1 min

Poziv za volontere - Škola za učenike sa smetnjama u razvoju "Milan Petrović"

Pozivamo sve zainteresovane da budu deo našeg volonterskog tima, od juna ove do januara naredne godine, da nam se jave.

Poziv za volontere

Foto: Pixabay

Neophodno je samo da budete punoletni, solidarni, tolerantni, empatični, te senzibilisani za rad sa osobama sa invaliditetom i pripadnicima ostalih osetljivih društvenih grupa.

Želimo da za saradnju motivišemo studente i stručnjake iz oblasti defektologije, odnosno specijalne edukacije i rehabilitacije, pedagogije, andragogije, psihologije, sociologije, socijalnog rada, medicine, fizioterapije, ali i kandidate svih drugih obrazovnih profila, koji poseduju osnovna znanja u vezi sa osobama za invaliditetom, kao i želju da aktivno afirmišu društvenu uključenost.

Volonterima će biti obezbeđeni svi preduslovi za rad. Takođe, imaće pokrivene putne troškove, na području Novog Sada.

Volontranje se obavlja u nekoliko organizacionih jedinica, koje rade tokom cele kalendarske godine. Volonteri će u posao biti uvođeni sukcesivno i kontinuirano, tj. sve vreme.

Poziv je otvoren do 01. decembra ove godine. Osoba za kontakt je koordinatorka Volonterskog centra, Tihana Janjić, 064/160 9425, tihana.janjic@gmail.com.

Prijavite se putem platforme Novosadskog volonterskog servisa, telefona i mail adrese koordinatora našeg Volonterskog centra.

Ukoliko zelite da se detaljnije upoznate s našom institucijom, pogledajte priložene video materijale:

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više