Volontiranje 05.10.2020. 2 min

Regrutacija novih članova AEGEE-Niš 2020/2021

Evropski studentski forum - AEGEE je najveća interdisciplinarna studentska organizacija koja postoji u preko 240 akademskih centara širom Evrope i ima 15.000 članova. U toku godine širom AEGEE mreže organizuje se preko 200 različitih događaja: kurseva, seminara, konferencija, letnjih univeziteta itd. čije su glavne teme kulturna razmena, aktivno građanstvo, visoko obrazovanje, kao i mir i stabilnost.

 

Regrutacija novih članova AEEGE-Niš

 

AEGEE-Niš, kao zvanični deo mreže AEGEE Evropa, je omladinska organizacija koja postoji već dvadeset godina. Kao nevladina, politički nezavisna i neprofitabilna organizacija, AEGEE Niš ostvaruje svoj cilj promovisanja ideje multikulturalne Evrope kroz aktivnosti zahvaljujući kojima članovi uče da poštuju različitosti i jedni druge i time aktivno doprinose otvorenoj i tolerantnoj saradnji zajednica u kojima žive. Pored aktivnosti na evropskom nivou, AEGEE Niš posebno pokušava da podstakne mlade na mobilnost i aktivno učešće u lokalnoj zajednici u oblasti visokog obrazovanja, kulturne razmene i ljudskih prava.

 

Pozivamo mlade da postanu deo najveće Evropske organizacije mladih!

 

Svi koji žele da upoznaju nove ljude i gradove, da putuju i usavršavaju se, da nauče i da rade kroz zabavu, AEGEE-Niš je pravo mesto za njih.

  • Ko sve može postati član organizacije AEGEE-Niš?
  • svi studenti i apsolventi.
  • svi koji žele da putuju u jedan od 200 evropskih gradova u kojima postoji AEGEE.
  • oni koji ne studiraju, a žele da se bave omladinskim radom i pomažu zajednicu.

 

Prijava

Prijava kandidata je preko Google forme, link za prijave možete pronaći na ovom linku

 

Prijave su otvorene od 5. oktobra.

 

Dan AEGEE-a: Otvorena vrata

Dan AEGEE-a: Otvorena vrata organizacije će biti 26. septembra sa početkom od 16h u dvorištu kafića „Labeerint“ gde će potencijalni članovi imati priliku da se druže i postave sva pitanja trenutnim članovima organizacije, nakon čega će se održati i mala radionica u sklopu jednog od naših najvećih projekata: Be Smart & Start Vo1. 1- PROJECT MANAGEMENT.

 

Na kojoj će biti predstavljen proces od ideje do realizacije, uz približavanje sopstvenog iskustva i primera, ali i uz interakciju svih prisutnih putem zanimljivih brainstorming-a.

 

Broj mesta je ograničen, prijava kandidata je preko Google forme, link za prijave možete pronaći na ovom linku.

 

 

 

Podeli

Slične novosti

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više