Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/airserbia.png
Prvi posao
Asistent administratora dokumentacije letenja
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 13.10.2022.
Postavljeno 29.09.2022.
Puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

 

Mi smo nacionalna aviokompanija Republike Srbije. Jedna smo od najstarijih aviokompanija u Evropi, sa istorijom koja datira iz 1927. godine. U oktobru 2013. godine smo obnovili brend i postali Air Serbia, u sklopu ugovora o investiranju između Vlade Srbije i Etihad Airways, nacionalne aviokompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Asistent administratora dokumentacije letenja

Saobraćaj – Letačka operativa – Podrška za letačku operativu

Opis posla:

  • Sarađuje sa kolegama Flight facilitatorima u pogledu pripreme celokupne dokumentacije za let, zaštitne opreme, ipads, mobilnih telefona i ostalog.
  • Vrši dostavu potrebne dokumentacije, priručnika i ostaloga na avion, po zahtevu posade ili u skladu sa potrebama posla.
  • Ažurira ipad uređaje i službene mobilne telefone, vodi računa o njihovom brojnom stanju i tehničkoj ispravnosti ( napunjenost baterije, kontrola mehaničke ispravnosti uređaja, potreban broj punjača i kablova….)
  • Realizuje otpremanje koverata sa dokumentacijom sa leta u arhivu, u skladu sa definisanom procedurom i vodi računa o održavanju uredne i ažurne arhive.
  • Razvrstavanje dokumentacije sa realizovanih letova i dostavljanje iste potrebnim službama na dalju obradu.
  • Vodi računa o stanju štampača i snabdevenosti istih sa papirom i tonerom.
  • Kontroliše stanje/količinu potrebnih dokumenata za realizaciju letenja (Loadsheet office Information, Aircraft Security Search Checklist, Aerodrome Competency form, Line Proficiency Check, Voyage Report, Balance Sheet, Loadsheet, Plotting charts, Koverte za dokumentacije za let ….)
  • Kontroliše stanje opreme i inventara u prostorijama za brifing posade.

MINIMALNI KRITERIJUMI I KVALIFIKACIJE:

  • Srednja stručna sprema (IV)
  • Najmanje jedna godina radnog iskustva
  • Rad na računaru (Word, Excel, Power Point, Internet)
  • Engleski jezik – srednje aktivno.

Proces regrutacije

Kao brzo rastuća, dinamična kompanija uvek tražimo prave ljude da nam se pridruže i postanu deo našeg tima. Ako ispunjavate naše kriterijume I ne želite da propustite odličnu I uzbudljivu priliku za karijeru, prijavite se sad ana našoj web stranici.

Kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Srećno!

Konkuriši

Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više