Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/advokat.jpg
Prakse
Advokatski pripravnik
Lokacija Beograd, Prizrenska br. 4
Rok za prijavu 17.02.2023.
Postavljeno 02.02.2023.
35.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
1. smena
Nije potrebno radno iskustvo

Advokatska kancelarija advokata Aleksandra S. Petrovića, sa sedištem u ul. Prizrenska br. 4, Beograd- Stari Grad, koja se bavi građanskim i privrednim pravom, pre svega svim pravnim aspektima poslovanja IT kompanija sa posebnim osvrtom na prava intelektualne svojine, pravni konsalting u oblasti radnog, ugovornog, obligacionog i stečajnog prava, objavljuje oglas za prijem u rad Advokatskog pripravnika.

Uslovi za prijem:

  • Završen pravni fakultet;
  • Poznavanje engleskog jezika i osposobljenost za rad na računaru;
  • Posvećenost i preciznost u radu.

Potrebno je da zainteresovani kandidati ispunjavaju uslove za upis u imenik advokatskih pripravnika u skladu sa Zakonom o advokaturi Republike Srbije.

Zainteresovani kandidati mogu izvršiti prijavljivanje dostavljanjem Motivacionog pisma i svoje biografije (Curriculum Vitae).

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više