Advokatski pripravnik

Advokatska kancelarija GCLegalTax

Beograd, Gundulićev venac 55
Rok za prijavu: 30.09.2023.
Postavljeno: 15.09.2023.
Prvi posao
1. smena
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Advokatska kancelarija GCLegalTax želi da angažuje novog kolegu/koleginicu na poziciji „advokatski pripravnik“. 

Ukoliko ste (i) završili pravni fakultet sa prosečnom ocenom 8,0 ili višom, (ii) nemate profesionalno pravno iskustvo ili ga eventualno imate do najviše 12 meseci, a (iii) zainteresovani ste za rad i dodatno usavršavanje prevashodno u okviru oblasti poreskog i privrednog/korporativnog prava, podstičemo vas da se prijavite na naš konkurs.   

Od GCLegalTax možete da očekujete da će uvek da vas podrži i po potrebi usmerava u vašem profesionalnom razvoju. Osim toga možemo da ponudimo konkurentne uslove angažovanja (plata, bonusi, prijava na obavezno socijalno osiguranje), kao i posvećeno mentorstvo od strane principala tokom pripravničke vežbe i osposobljavanja za rad u advokaturi, a posebno u okviru oblasti poreskog i privrednog prava, digitalne imovine, nekretnina, radnog prava, rešavanja sporova i intelektualne svojine

Zadržavamo pravo da kontaktiramo i shodno tome bolje upoznamo samo odabrane kandidate.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više