Agent prodaje optičkog interneta na terenu

Studentsko-omladinska zadruga Super Job

Beograd
Rok za prijavu: 25.06.2023.
Postavljeno: 26.05.2023.
Prvi posao
45000 - 70000 RSD (mesečna plata)
nepuno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/super job.jpg

Studentsko omladinska zadruga Super Job za svog klijenta, lidera na polju telekomunikacija, potražuje AGENTA PRODAJE OPTIČKOG INTERNETA NA TERENU radi proširenja svog tima.

Opis posla:

  • Prodaja paketa optičkog interneta na optičkoj mreži kompanije od vrata do vrata u Beogradu, terenski obilazak lokacija na teritoriji grada, i prezentovanje usluga, rešavanje problema i potreba za sve neophodnijom internet konekcijom u domu.

Radno vreme: 6 dana u nedelji, 1 slobodan dan (po dogovoru sa vođom tima).

Radi se 5 sati dnevno (od 15 h do 20h).

Prijava na ugovor o privremeno povremenim poslovima u omladinskoj zadruzi do kompletne obuke i prijema u radni odnos u iskusnu i inovativnu kompaniju, koja donosi najsavremenija telekomunikaciona rešenja za svoje korisnike.

Ugovorena zarada 45.000 - 70.000 RSD. Radno mesto Beograd i okolina.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više