Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/novi logo79843253e11a86dd16d89481d239e01a.png
Prvi posao
Agent prodaje TT
Lokacija Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šid
Rok za prijavu 08.06.2023.
Postavljeno 24.05.2023.
Puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

Kompanija Carnex je jedan od lidera u oblasti proizvodnje mesa i proizvoda od mesa na tržištu Srbije i regiona, i to već 60 godina. Omiljen i prepoznatljiv Carnex brand zasniva se na spoju tradicije i savremenih industrijskih standarda, na konstantno visokom kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu potrošača i društveno odgovornom poslovanju. Od 2011. godine Carnex posluje u sastavu MK Group sistema.

Kao kompanija koja ima visoke ciljeve i jasnu viziju i misiju, posebnu važnost pridajemo našem timu kome verujemo i koji stalno raste i razvija se zajedno sa kompanijom. Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim izazovima, a uporni ste i dinamični, pridružite nam se.

Našem uspešnom timu potreban je:

AGENT PRODAJE TT

Opis posla:

  • Neposredno izvršavanje poslova prodaje na dnevnom nivou na svom području prodaje u skladu sa prodajnom strategijom i planovima prodaje u TT kanalu (direktna komunikacija sa kupcima, realizacija zahteva kupaca, koordiniranje promotivnih aktivnosti, snabdevanje POS promotivnim materijalom)
  • Neposredno sprovođenje svih aktivnosti na pospešivanju prodaje i boljoj pozicioniranosti (povećanje prodaje kod postojećih kupaca, animiranje novih kupaca, obezbeđenje adekvatne prisutnosti i izloženosti Carnex proizvoda na POS i dr.)
  • Neposredno izvršavanje svih poslova u vezi implementacije DPSM standarda na POS
  • Izrada izveštaja iz svog delokruga

Potrebne kvalifikacije:

  • Minimum jedna godina radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji
  • Znanje rada na računaru
  • Timski orijentisana osoba
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač

Kandidati mogu da dostave svoje biografije.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više