Agent prodaje TT

Carnex d.o.o.

Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Šid
Rok za prijavu: 08.06.2023.
Postavljeno: 24.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva
/posao/logo/novi logo79843253e11a86dd16d89481d239e01a.png

Kompanija Carnex je jedan od lidera u oblasti proizvodnje mesa i proizvoda od mesa na tržištu Srbije i regiona, i to već 60 godina. Omiljen i prepoznatljiv Carnex brand zasniva se na spoju tradicije i savremenih industrijskih standarda, na konstantno visokom kvalitetu proizvoda, zadovoljstvu potrošača i društveno odgovornom poslovanju. Od 2011. godine Carnex posluje u sastavu MK Group sistema.

Kao kompanija koja ima visoke ciljeve i jasnu viziju i misiju, posebnu važnost pridajemo našem timu kome verujemo i koji stalno raste i razvija se zajedno sa kompanijom. Ukoliko ste u potrazi za profesionalnim izazovima, a uporni ste i dinamični, pridružite nam se.

Našem uspešnom timu potreban je:

AGENT PRODAJE TT

Opis posla:

  • Neposredno izvršavanje poslova prodaje na dnevnom nivou na svom području prodaje u skladu sa prodajnom strategijom i planovima prodaje u TT kanalu (direktna komunikacija sa kupcima, realizacija zahteva kupaca, koordiniranje promotivnih aktivnosti, snabdevanje POS promotivnim materijalom)
  • Neposredno sprovođenje svih aktivnosti na pospešivanju prodaje i boljoj pozicioniranosti (povećanje prodaje kod postojećih kupaca, animiranje novih kupaca, obezbeđenje adekvatne prisutnosti i izloženosti Carnex proizvoda na POS i dr.)
  • Neposredno izvršavanje svih poslova u vezi implementacije DPSM standarda na POS
  • Izrada izveštaja iz svog delokruga

Potrebne kvalifikacije:

  • Minimum jedna godina radnog iskustva na istoj ili sličnoj poziciji
  • Znanje rada na računaru
  • Timski orijentisana osoba
  • Vozačka dozvola B kategorije – aktivan vozač

Kandidati mogu da dostave svoje biografije.

Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više