Bravar

Strabag AG

Zaječar
Rok za prijavu: 15.06.2023.
Postavljeno: 16.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/wf4sa2ou268wpy9ajnpajblredcw_dcp7fhg8vzuydxgqoxjzt4s_bedewc8tx3xxjve_j___nae4nk5.png
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

U kompaniji STRABAG oko 74.000 zaposlenih, na 700 lokacija širom sveta, radi na napretku. Bilo da se radi o visokogradnji ili inženjerskoj gradnji, izgradnji puteva i niskogradnji, izgradnji mostova i tunela, industrijskih i lučkih objekata, upravljanju zgradama ili razvoju projekata – mi razvijamo koncept gradnje kako bismo postali najinovativniji i najodrživiji građevinski koncern u Evropi. U tu svrhu bitan je doprinos svakog od nas: Zajedno, mi i naši partneri uspešno realizujemo projekte i rastemo sa novim zadacima. Zajedno, mi stvaramo velike stvari.

Opis posla

  • Samostalno pripremanje i izvođenje svih bravarskih poslova
  • Popravka i ugradnja delova i konstrukcionih sklopova na građevinske mašine, vozila, opremu i postrojenja
  • Zadaci se obavljaju u radionici i izvan nje, direktno na gradilištima

Uslovi

  • Završeno stručno osposobljavanje za bravara (KV ili SSS)
  • Radno iskustvo u struci-poželjno
  • Samostalnost i preciznost u radu, pouzdanost, zainteresovanost za profesionalni razvoj i usavršavanje
  • Sposobnost za rad u timu i fleksibilnost
  • Vozačka dozvola B kategorije

Nudimo Vam zanimljiv i raznolik raspon zadataka u internacionalno uspešnom Koncernu. Zajedno s kvalifikovanim i kolegijalnim timom bićete zaduženi za popravku i održavanje mašina iz svih oblasti rada Koncerna. Pored toga, imaćete priliku da pohađate obuke iz različitih oblasti i stručno se usavršavate. Ukoliko ste zainteresovani, pošaljite nam svu neophodnu dokumentaciju za prijavu na poziciju, uključujući propratno pismo, radnu biografiju-CV, sertifikate i dokaz o stečenom praktičnom iskustvu - putem online formulara.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više