Business Process Outsourcing Analyst na italijanskom jeziku

Lets Process IT d.o.o.

Beograd
Rok za prijavu: 03.06.2022.
Postavljeno: 04.05.2022.
Prvi posao
1. i 2. smena
Nije potrebno radno iskustvo
letsprocessit logo
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Firma Lets process IT d.o.o. koja se bavi BPO (Business Process Outsourcing) podrškom na internacionalnom nivou, na italijanskom govornom području, traži osobu za poziciju: Business Process Outsourcing Analyst na italijanskom jeziku.

Opis radnog mesta:

Upravljanje, poslovni procesi, escalation - despatching, saradnja sa vodećim multinacionalnim kompanijama. Obuka za rad na specifičnim, internacionalnim platformama (SAP, Cockpit). Neophodno je da kandidat brzo i uspešno usvaja nove informacije i zadatke, kao i da je vešt u radu na računaru i upućen u razvoj novih tehnologija.

Obavezno je da kandidat tečno govori i piše italijanski jezik, da zna engleski jezik najmanje na srednjem nivou. Bazično poznavanje rada na kompjuteru neophodno.

Neophodno znanje:

  • Italijanski jezik  – obavezno – govorni i pisani - visoki nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili u Italiji) – Neophodno je da kandidat govori fluentno strani jezik, zbog rada orijentisanog ka stranim klijentima.
  • Engleski jezik – obavezno – govorni i pisani – najmanje srednji nivo (poželjno fakultetski, ili ekvivalent maternjem, za kandidate koji su dugo živeli i radili na Engleskom govornom području)
  • Kompjutersko poznavanje - poželjno - rad na računaru - Uspešan kandidat bi trebalo da poznaje programe Office paketa kao i rad na Internetu.

Način apliciranja:

Aplicirati elektronskim putem.

Svi kandidati treba da pošalju svoju prijavu sa priključenim CV-em na italijanskom ili engleskom jeziku, u kome je jasno naveden stepen znanja stranog jezika i način na koje je to znanje stečeno (fakultetski stečeno znanje, znanje stečeno životom u pomenutim zemljama i sl.), kao i eventualna IT znanja, sa svim specifičnim oblastima ekspertize, ukoliko postoje, zajedno sa ostalim relevantnim dokumentima, preporukama i sl.

Profil poslodavca

Podeli

Slični poslovi

Operater/Blagajnik

Sportske kladionice Soccer (Phuket d.o.o.)

Srbija
08.06.2022.

Blagajnik za rad u kazinu

Favorit-CGI d.o.o.

Pančevo, Beograd, Kragujevac, Bor, Niš
07.06.2022.

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više