Internacionalne stručne prakse

AIESEC Serbia

Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Niš, Subotica
Rok za prijavu: 20.01.2023.
Postavljeno: 24.06.2022.
Prakse
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Baviš se marketingom, HRom, programiranjem, finansijama ili studiraš jezike? Želiš da primeniš svoje znanje u nekoj od kompanija u inostranstvu? Da radiš sa ljudima iz različitih delova sveta? Da unaprediš svoje veštine javnog nastupa, prodaje, strateškog razmišljanja?

Onda su AIESEC stručne prakse pravi izbor za tebe!

Internacionalne stručne prakse

AIESEC je globalna organizacija vođena od strane mladih koja se bavi razvojem liderstva kroz programe praksi.

Global Talent prakse - AIESEC

Global Talent je namenjen osobama do 30 godina koje žele da usavrše svoje profesionalne veštine kroz rad u kompaniji u inostranstvu.

Program praksi traje od 6 nedelja do godinu i po dana i moguće je raditi u stranim zemljama poput Mađarske, Rumunije, Portugala…

Global Teacher prakse - AIESEC

Global Teacher je namenjen osobama do 30 godina koje žele da unaprede svoje veštine predavanja stranog jezika u obrazovnim institucijama u inostranstvu.

Program praksi traje od 9 nedelja do godinu i po dana i moguće je raditi u stranim zemljama poput Poljske, Turske, Rusije...

Ukoliko želiš više informacija o projektima koje imamo u ponudi prijavi se i ubrzo ćemo te kontaktirati!

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više