Inženjer kvaliteta - plaćena praksa

Brose d.o.o.

Pančevo (organizovan prevoz iz Beograda)
Rok za prijavu: 15.02.2024.
Postavljeno: 01.02.2024.
Prakse
neto -
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/brosedfb475e2f6d30ff359ea3ee649e0b52b.jpg
Klikom na dugme Konkuriši, dalji tok konkurisanja nastavljaš na eksternom sajtu.

Brose, kao kompanija koja je u porodičnom vlasništvu, četvrti je po veličini dobavljač u automobilskoj industriji. Naši mehatronički sistemi za vrata, sedišta kao i elektromotori nalaze se u svakom drugom novom vozilu na svetu.

Preko 80 proizvođača vozila, kao i 40 dobavljača za ovu industriju, oslanja se na naše performanse i efikasnost. Oko 30,000 zaposlenih na 70 lokacija u 25 zemalja, garantuje za kvalitet i inovacije.

Ove godine, Brose kompanija je počela sa trećim po redu programom praksi i trenutno je u potrazi za novim članom tima koji bi se pridružio na poziciji Inženjera kvaliteta. 

Opis posla:

  • obezbeđivanje zadovoljstva kupaca, kao i internog i eksternog kvaliteta procesa i proizvoda
  • učestvovanje u smanjenju gubitaka vezanih za kvalitet (interni i eksterni troškovi kvarova, troškovi otpada...)
  • kreiranje unapred definisanih dokumenata kvaliteta (na primer, 8D izveštaji, PDCA dokumentacija, SAP obaveštenja o kvalitetu, istorija proizvoda,...)
  • učestvovanje u analizi uzroka zasnovanoj na Broseovom procesu upravljanja problemima (imenovanje, moderiranje i koordinacija tima za rešavanje problema)

Tražimo studenta koji:

  • je na završnoj godini osnovnih studija ili student master studija (Fakultet tehničkih nauka, Mašinski fakultet ili sl.)
  • poseduje dobro znanje MS Office paketa
  • poseduje odlično znanje engleskog jezika
  • poseduje dobre komunikacijske i organizacione veštine
  • je zainteresovan da započne karijeru u automobilskoj industriji

Šta nudimo:

Brose program praksi nudi razvoj kroz praktičan rad i mogućnost sticanja znanja o različitim tehničkim temama. Pružamo mentorstvo tokom programa, a praktikanti će takođe imati priliku da nauče o saradnji u korporativnom okruženju i našoj porodičnoj kulturi. Brose nudi i besplatan organizovani prevoz iz Beograda i Pančeva, obezbeđen ručak u menzi i mesečnu naknadu za rad. Mogućnost ranijeg zaposlenja biće data talentovanim pojedincima sa najboljim rezultatima tokom prakse.

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više