Junior arhitekta

Brutalist

Inđija
Rok za prijavu: 10.07.2022.
Postavljeno: 10.06.2022.
Prakse
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

BRUTALIST / Junior arhitekta

Poštovani kandidati,

Firma Brutalist je u potrazi za junior Arhitektom koji je zainteresovan da se u što kraćem roku priključi našem timu i učestvuje na projektima izrade tehničke dokumentacije objekata koristeći podatke 3D laserskog skeniranja i fotogrametrije.

U zavisnosti od vaših sposobnosti i nivoa znanja rada u programima Auto Cad 2D, Revit BIM, SketchUp, Rhinoceros, Maya, predvideli smo i odgovarajuća mesečna primanja. 

Naša kancelarija se nalazi u mestu Inđija i mislimo da bi zbog timskog rada, učenja, efikasnosti i bržeg uklapanja u tim bilo sjajno ako možete da prihvatite da svakodnevno putujete koristeći javni ili sopstveni prevoz.

Nadamo se i vašem poznavanju engleskog jezika (srednji nivo čitanje i pisanje) kako bi mogli da učestvujete na projektima  koje imamo na inostranom tržištu.

Zbog poslovanja sa inostranstvom moguća su i angažovanja u inostranstvu, rad na izvođenju projekata, u trajanju od 30 do 60 dana i po nekoliko puta godišnje.

Više o firmi Brutalist možete saznati putem naše web strane www.brutalistsolutions.com ili nas kontaktirajte putem telefona.

Konkuriši

Podeli

Greška u oglasu? Obavestite nas.

Slični poslovi

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više