Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
Prakse
Junior arhitekta
Lokacija Inđija, Jug Bogdana 13
Rok za prijavu 10.07.2022.
Postavljeno 10.06.2022.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

BRUTALIST / Junior arhitekta

Poštovani kandidati,

Firma Brutalist je u potrazi za junior Arhitektom koji je zainteresovan da se u što kraćem roku priključi našem timu i učestvuje na projektima izrade tehničke dokumentacije objekata koristeći podatke 3D laserskog skeniranja i fotogrametrije.

U zavisnosti od vaših sposobnosti i nivoa znanja rada u programima Auto Cad 2D, Revit BIM, SketchUp, Rhinoceros, Maya, predvideli smo i odgovarajuća mesečna primanja. 

Naša kancelarija se nalazi u mestu Inđija i mislimo da bi zbog timskog rada, učenja, efikasnosti i bržeg uklapanja u tim bilo sjajno ako možete da prihvatite da svakodnevno putujete koristeći javni ili sopstveni prevoz.

Nadamo se i vašem poznavanju engleskog jezika (srednji nivo čitanje i pisanje) kako bi mogli da učestvujete na projektima  koje imamo na inostranom tržištu.

Zbog poslovanja sa inostranstvom moguća su i angažovanja u inostranstvu, rad na izvođenju projekata, u trajanju od 30 do 60 dana i po nekoliko puta godišnje.

Više o firmi Brutalist možete saznati putem naše web strane www.brutalistsolutions.com ili nas kontaktirajte putem telefona.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više