Konsultant za budžetsko računovodststvo

NIP Obrazovni Informator d.o.o.

Beograd, Cara Lazara
Rok za prijavu: 21.06.2023.
Postavljeno: 22.05.2023.
Prvi posao
80000 - 85000 RSD (mesečna plata)
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/5c933b61dad64_znakceooiword2.jpg

Urednik u kancelariji za budžetsko računovodstvo.

Poznavanje budžetskog računovodstva i određene oblasti je uslov za rad.

Odgovori na pitanja telefonski i pisanim putem korisnicima usluga Obrazovnog informatora, pisanje članaka za časopis i održavanje video konferencija i seminara biće radni zadaci, posle obuke od strane kolega, za kandidata primljenog u radni odnos.

Radi se u prostorijama u centru Beograda, a radno vreme je 7.30-15.30h ponedeljak-petak.

Kolektiv je značajnoj meri podmlađen u poslednjih 12 meseci sa kadrovima iz IT i stručnih oblasti, tako da je radna atmosfera pozitivna i vladaju prijatni kolegijalni odnosi. Držanje video konferencija je postalo uobičajeno svake sedmice uz asistenciju zaposlenih IT tehničara.

Najvažnija polja rada, po kojima je preduzeće poznato među korisnicima budžetskih sredstava su konsultacije telefonskim putem, prezentacija i obuka u radu na našem matičnom računovodstvenom softveru koji je u upotrebi kod indirektnih i direktnih budžetskih korisnika.

Fokus preduzeća su usluge koje pružamo korisnicima budžeta u delatnosti Obrazovanja i Socijalne zaštite.

Preduzeće posluje 32 godine.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više