Magacioner

Hagleitner Hygiene Srbija

Beograd, Zemun
Rok za prijavu: 07.06.2023.
Postavljeno: 23.05.2023.
Prvi posao
1. smena
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/hagleitnerhygiene.jpg

Ime HAGLEITNER  je sinonim za inovativnu higijenu. Mi smo lideri na tržištu u Austriji, uspešni u direktnoj prodaji  u centralnoj i istočnoj Evropi i sarađujemo sa trgovinskim partnerima u 55 zemalja širom sveta. Naš uspeh je zasnovan na korporativnoj  kulturi koju karakterišu vrednosti, kvalitet, budućnost, entuzijazam i tradicija. Najznačajniji je čovek – koji je srž vrednosti kod Hagleitner-a.

Za naš servisni centar u Beogradu / Zemunu tražimo kandidata za poziciju:

Magacioner

Nudimo:

  • Raznovrstan i odgovoran posao, dugoročno sigurnog zaposlenja, u rastućoj kompaniji, stalno usavršavanje i prijatno radno okruženje, u kojem živimo naše vrednosti.

Prednosti:

  • Kapacitet, pouzdanost i preciznost, odgovornost, timski rad i fleksibilnost, dugoročna profesionalna orijentacija, vozačka dozvola B kategorije, rad na računaru, korišćenje pametnih telefona i aplikacija, poželjno poznavanje upravljanja paletarom i viljuškarom.

Vaše odgovornosti:

  • Održavanje magacina, rad na računaru, prijem robe, priprema robe za isporuku, spremnost za povremene isporuke, montaže, popravke, instaliranje i puštanje u rad naše opreme uređaja, prijateljsko ophođenje prema korisnicima i prema kolegama.

Da li ste zainteresovani u jednom od ovih zadataka? Radujemo se našem susretu! Pošaljite nam svoj detaljni CV elektronskim putem.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više