Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/wobyhouse2015.png
Prvi posao
Magacioner - radnik u skladištu
Lokacija Novi Sad
Rok za prijavu 03.06.2023.
Postavljeno 19.05.2023.
70.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

Kompanija Woby Haus osnovana je 1994. godine. Bavimo se maloprodajom i veleprodajom svih vrsta hobi i profesionalnog alata, električnog i ručnog. Sedište kompanije je u Novom Sadu, i osim direkcije i prodajnog objekta u samom centru grada u ulici Braće Ribnikar, posedujemo i veliki prodajni i magacinski prostor na Rumenačkom putu, kao i prodavnicu u tržnom centru BIG. Takođe imamo 6 prodavnica u Beogradu na Savskom vencu, na Zvezdari i na Voždovcu, jedna u TC Zmaj Zemun, jedna na Novom Beogradu – Tošin Bunar i novootvorena prodavnica u Ruzveltovoj ulici, dve u Nišu (pored aerodroma i u strogom centru grada), i po jednu u Batajnici, Čačku (na kružnom putu), Jagodini, Kragujevcu, Kruševcu, Šapcu, Kraljevu, Smederevu, Inđiji, Pančevu, Leskovcu, Novom Pazaru, Užicu i Lazarevcu. Osim toga, veliki deo našeg asortimana možete pronaći i kod naših distributera u svim većim gradovima Srbije ili putem naše web prodavnice. Imamo i svoje transportno odeljenje za prevoz robe unutar zemlje i inostranstva. Woby Haus je specijalizovan za uvoz, izvoz, maloprodaju i veleprodaju.

Raspisujemo konkurs za više izvršioca za poslove:

Magacioner - radnik u skladištu

Ako imate iskustvo rada u magacinu i poznajete osnove rada na računaru a pri tome sebe vidite kao deo tima "Woby Haus" d.o.o., pošaljite nam vašu prijavu elektronskim putem.

Uslovi koje tražimo da ispunjavaju naši budući radnici su sledeći:

  • Najmanje SSS
  • Poznavanje rada na računaru
  • Komunikativnost, psihička stabilnost, odgovornost i spremnost za rad u dinamičnom okruženju
  • Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada u magacinu

Nudimo mogućnost stalnog zaposlenja, korektne uslove rada i redovnu isplatu zarada u skladu sa rezultatima rada.

Početna plata 70 000 rsd

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više