Menadžer prodaje za TT kanal i HoReCa kanal

Lovo promet d.o.o.

Niš, Stevana Sinđelića 36
Rok za prijavu: 04.06.2023.
Postavljeno: 20.05.2023.
Prvi posao
1. smena
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/lovopromet.jpg

Preduzeće „Lovo promet“doo osnovano je 1991. godine u Nišu i specijalizovano je za promet prehrambenih proizvoda na veliko i malo. Proizvodni i prodajni program obuhvata smrznutu ribu, prerađevine od ribe i morskih plodova, smrznuto i konzervirano povrće, voće, pomfrit, smrznuto pecivo, piletinu, torte i trgovačku robu. „Lovo promet“ ima dugogodišnju saradnju sa najvećim svetskim proizvođačima ribe i proizvoda od ribe, te ovaj program uvozi iz Argentine, Urugvaja, Čilea, Kanade, Tajlanda, Vijetnama, Maroka, Španije, Norveške, Irske, Poljske, Nemačke, Holandije, Danske, Italije, Grčke, USA, Foklandskih ostrva, Indonezije, Kine, Islanda, Belgije, Škotske, Estonije, Letonije, Litvanije itd. Preduzeće poseduje novoizgrađeni poslovni i skladišni prostor, stacionarne hladnjače i specijalizovani vozni park za transport ribe. Danas „Lovo promet“ snabdeva svojim proizvodima više od 1200 kupaca širom Srbije. 

Sa 25 odlično snabdevenih maloprodajnih objekata - ribarnica, „Lovo promet“ je lider u jugoistočnoj i centralnoj Srbiji.
Paralelno sa razvojem firme raste i broj zaposlenih radnika. Danas „Lovo promet“ ima preko 90 zaposlenih, kojima pruža mogućnost stalnog napredovanja i stručnog usavršavanja.

Raspisujemo konkurs za radno mesto:

MENADŽER PRODAJE za TT kanal i HoReCa kanal

  • Teren Jugoistočne i Centralne Srbije
  • Prednost imaju kandidati sa iskustvom na navedenim poslovima
  • Minimum SSS
  • Obavezna B kategorija, aktivan vozač

Nudimo Vam:

  • Priliku za razvoj i mogućnost napredovanja
  • Prijatnu organizacionu atmosferu uz mladi tim 

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Prijave možete slati elektronskim putem.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više