Mlađi projektant za puteve, železnice i aerodrome

Egis d.o.o.

Beograd, Resavska 31
Rok za prijavu: 13.03.2024.
Postavljeno: 12.02.2024.
Prvi posao
neto -
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/5e7a22ac2dee8_3_egislogo.jpg

Egis je međunarodni igrač aktivan u sektorima konsaltinga, građevinskog inženjeringa i usluga mobilnosti. Dizajniramo i upravljamo inteligentnom infrastrukturom i zgradama koje su sposobne da odgovore na klimatske vanredne situacije i pomognu da se postigne uravnoteženiji, održiviji i otporniji razvoj.

Sa poslovanjem u 120 zemalja, Egis stavlja stručnost svojih 16.200 zaposlenih na raspolaganje svojim klijentima i razvija najsavremenije inovacije dostupne svim projektima. Kroz svoja široka polja delovanja, Egis je centralni igrač u kolektivnoj organizaciji društva i životnog okruženja građana širom sveta.

Egis d.o.o. Beograd je osnovan 2012. godine u Srbiji kako bi pružio lokalnu ekspertizu u sektorima transporta, vode, kanalizacije, životne sredine i urbanog razvoja. Smeštena u Srbiji, kompanija je uključena u brojne projekte u regionu Zapadnog Balkana: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora i Makedonija, pružajući usluge u različitim sektorima, kao što su putevi i autoputevi, železnica, vazduhoplovstvo i voda.

 • Vrsta posla: Priprema projekata, studija i kancelarijska koordinacija
 • Oblast: Metro infrastruktura
 • Zvanje: Mlađi projektant za puteve, železnice i aerodrome
 • Opis posla: Izrada studija i tehničke dokumentacije za projekte metro infrastrukture, kancelarijska koordinacija
 • Profil: 
  • Diploma Srednje / Više građevinske škole ili Diploma Osnovnih / Master studija građevinskog fakulteta – Odsek za puteve, železnice i aerodrome,
  • Sa ili bez iskustva,
  • Znanje MS Office i Autodesk AutoCAD-a,
  • Tečan pisani i govorni engleski jezik.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slična zanimanja

Loading...

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više