Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/ciklonizacija logistika  logo 12ca5266f0cd8b83a644647798ee782cf.jpg
Prvi posao
Operativac na DDD poslovima
Lokacija Novi Sad, Primorska 76
Rok za prijavu 15.02.2023.
Postavljeno 31.01.2023.
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

“Ciklonizacija Logistika” doo, deo je sistema novosadske „Ciklonizacije“, preduzeća sa pet decenija dugom tradicijom, čija je osnovna delatnost deratizacija, dezinfekcija i dezinsekcija. Bavimo se sistematskim suzbijanjem komaraca na teritoriji AP Vojvodine, sistematskim suzbijanjem ambrozije na urbanim i industrijskim prostorima, suzbijanjem akvatičnih korova, zaštitom žitarica, proizvodnjom preparata, i uslugama iz vazduha u poljoprivredi, šumarstvu i vodoprivredi. Usled povećanog obima poslova, širimo naš tim.

Pozicija: Operativac na DDD poslovima (3 izvršioca)

Mesto rada: Novi Sad

Opis dužnosti: Na ovoj poziciji posao podrazumeva obavljanje deratizacije, dezinsekcije, dezinfekcije, i dr. iz delatnosti firme. Mi obezbeđujemo obuku za posao svakom zaposlenom.

Potrebne kvalifikacije i kompetencije: Potrebno je da imate srednju stručnu spremu (prednost dajemo poljoprivrednom, hemijskom i sanitarnom usmerenju), vozačku dozvolu B kategorije, a plus je i ako imate dozvolu za upravljanje čamcem.

Posebni zahtevi pozicije: Zbog prirode posla, važno je da niste skloni alergijama.

Profil kandidata: Ukoliko si vredna i savesna osoba, spremna na prekovremeni i terenski rad, komunikativna i timski orijentisana, onda je ovo posao za tebe.

Nudimo: Na ovoj poziciji startuje se sa ugovorom na određeno vreme, ali će zaposlenom koji se pokaže na radnom mestu biti ponuđen posao za stalno.

Kandidati koji ispunjavaju uslove mogu proslediti CV elektronskim putem.

Imajte na umu da će samo uži krug kandidata biti kontaktiran.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više