Paker

Marbo Product d.o.o.

Bački Maglić
Rok za prijavu: 08.06.2023.
Postavljeno: 24.05.2023.
Prvi posao
1., 2. i 3. smena
puno radno vreme
Potrebno je do jedne godine radnog iskustva
/posao/logo/marbo.novo_1.jpg

 Naša priča             

Kompanija PepsiCo se na području Zapadnog Balkana izdvojila se kao jedan od najznačajnijih proizvođača grickalica omiljenim brendovima Chipsy, Clipsy, Pardon i GUD, koji su postali deo globalnog PepsiCo portfolija. Lokalni portfolio proširen je svetski poznatim PepsiCo brendom - čuvenim tortilja čipsom Doritos, a od 2019. godine kompanija je u Bosni i Hercegovini preuzela i distribuciju globalnih brendova bezalkoholnih pića - Pepsi, Mirinda, Pepsi Max, 7Up i Lipton. Uvođenjem nove proizvodne linije i proširenjem proizvodnih kapaciteta, fabrika u Magliću proizvodi i planetarno popularni brend Lay’s i to od domaćih sirovina, a za potrebe izvoza na tržišta EU.

Proizvodnja se odvija u fabrici u Magliću kod Bačkog Petrovca, koja zahvaljujući investicijama namenjenim za unapređenje proizvodnih linija i izgradnju najmodernijeg skladišta gotovih proizvoda, predstavlja regionalni proizvodni centar kompanije PepsiCo za tržišta Zapadnog Balkana, dok u Bosni i Hercegovini poslujemo putem logističkih i distributivnih centara. Posebna pažnja je posvećena ljudima, njihovoj edukaciji i osnaživanju, a kompanija je već osmu godinu zaredom dobitnik priznanja Top Employer za poslovanje u Srbiji, kao i tri Top Employer priznanja za poslovanje u Bosni i Hercegovini. U 2022. smo rangirani kao kompanija broj 1 u odnosu na sve sertifikovane kompanije. Rezultati poslovne filozofije vidljivi su i kroz odgovorno poslovanje i saradnju s domaćim partnerima i dobavljačima, kao i brojne inicijative za lokalnu zajednicu i zaštitu životne sredine kroz primenu savremenih tehnologija za smanjenje emisije C02, smanjenje potrošnje električne energije i vode, kao i povećanje reciklaže.

 Odgovornosti               

  • Pregled i priprema sirovina za proizvodnju 
  • Vizuelna kontrola proizvoda na kraju proizvodne linije
  • Pakovanje gotovih proizvoda u kartonske kutije
  • Izdvajanje i evidentiranje pogrešnih pakovanja proizvoda 
  • Održavanje higijene radnog mesta 

 Zahtevi pozicije            

  • Minimum niska stručna sprema, svih obrazovnih profila
  • Razvijene veštine komunikacije
  • Motivisanost za rad u timu i u proizvodnom okruženju
  • Spremnost na rad u tri smene

 

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više