Pekar

KTK - komerc d.o.o.

Kruševac (Bivolje)
Prikaži adrese
Rok za prijavu: 30.05.2023.
Postavljeno: 15.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/logo12710b023714f72e83c9c098548f2f82.png

KTK-KOMERC DOO

Balkanska 81, 37000 Kruševac

Ako želiš stalno zaposlenje ili želiš dobru zaradu, ako voliš timski rad, “KTK-KOMERC DOO”, zapošljava radnike (muško/žensko) sa ili bez radnog iskustva.

Svoju biografiju CV pošalji elektronskim putem ili svrati do najbližeg “KTK-KOMERC DOO” marketa i popuni svoj CV ili dostavi lično u sedište firme na adresi: Balkanska 81, Bivolje.

Za bilo koju dodatnu informaciju pozovi na broj telefona. Kontakt osoba: Marjanović Tatjana

Napomena: Ako ovaj oglas nije za tebe, pogledaj i ostale naše oglase. Sigurni smo da postoji profil posla u kome vidiš sebe. Vidimo se!

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto (osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano).

Konkuriši

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više