PhD scientist (in life sciences ) / Application Scientist

CCNet Scientific d.o.o.

Novi Sad
Rok za prijavu: 09.06.2023.
Postavljeno: 10.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/ccnet2015.jpg

MTX Metisox Cell Networks je vodeći dobavljač specijalizovanih biomedicinskih baza podataka, analitičkog softvera za kompanije koje se bave istraživanjem prirodnih nauka. Sa timovima u Kembridžu, Hajdelbergu, Novom Sadu i Rijeci pružamo naučne informacije o molekularnim i biološkim procesima koji se koriste u proceni bezbednosti, prediktivnoj toksikologiji i naučnim uslugama. Kako se naša visokotehnološka kompanija brzo razvija, u potrazi smo za veštim entuzijastičnim ljudima koji bi pripadali našem međunarodno visokom interdisciplinarnom timu. MTX je mesto gde timovi farmaceuta, hemičara, molekularnih biologa i tehnologa svakodnevno koriste inovativne inteligentne tehnologije za rešavanje najnovijih naučnih problema u pronalaženju farmaceutskih lekova i u hemijskoj industriji.

Metisox je sestrinska kompanija, ali će kandidati biti zaposleni u domaćoj kompaniji CCNet Scientific d.o.o. Novi Sad.

Za našu novu kancelariju u Novom Sadu zapošljavamo: PhD naučnika (iz prirodnih nauka) / Naučnika za aplikacije koji će biti zadužen za: 

 • Pisanje naučnih radova, recenzija, postera i studija slučaja
 • Izvođenje naučnih anotacija i analiza podataka iz radova
 • Bliska saradnja sa našim prodajnim timom u postizanju ukupnog cilja prodaje predstavljanjem proizvoda putem    webex-a i lično, i upravljanjem evaluacijama proizvoda
 • Pružanje naučne podrške, obuka, proizvoda i naučnih prezentacija našim internacionalnim klijentima, kako putem vebinara tako i na licu mesta
 • Prisustvovanje konferencijama i posete klijentima
 • Rad na saradničkim projektima u okviru industrije i EU projektima

Znanje i veštine:

 • Doktorat iz biohemije, molekularne biologije, toksikologije, farmacije/farmakologije ili drugih srodnih prirodnih nauka ili drugo relevantno međunarodno iskustvo
 • Odlične naučne i tehničke veštine pisanja
 • Jake veštine komunikacije i prezentacije
 • Dobre veštine upravljanja projektima
 • Odlično vladanje MS Office paketom
 • Samouverena, visoko organizivana osoba koja je lako i brzo prilagodljiva novim situacijama
 • Perfektno znanje u pisanom i govornom engleskom jeziku
 • Spremnost na putovanja, do 30% radnog vremena

Takođe podstičemo i kandidate sa ili bez iskustva da se prijave.

Proces regrutovanja:

Proces regrutovanja se sastoji iz dva roka za prijavljivanje. Kandidati koji se prijave do 25.05.2023. biće uključeni u prvu selekciju, dok će kandidati koji se prijave nakon 25.05.2023. biti uključeni u drugi deo selekcije.

Ono što je potrebno da uradite kao prvi korak prijavljivanja, jeste da pošaljite svoj CV elektronskim putem uz propratno pismo o tome zašto mislite da ste kvalifikovani za ovu poziciju, opisana slična prethodna radna iskustva i napišite kada može biti vaš datum početka rada.

Nakon slanja Vaše prijave, putem e-maila, poslaćemo Vam link do online naučnog upitnika koji će proceniti vašu prethodnu obuku. Potrebno je da popunite upitnik i u roku od 3 radna dana ćemo proceniti Vašu prijavu i da li ste prošli u sledeći krug selekcije, odnosno intervju. 

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više