Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/logosimple 002.jpg
Prakse
Plaćena praksa – Full Stack Developer
Lokacija Beograd
Rok za prijavu 15.08.2022.
Postavljeno 31.07.2022.
20.000 - 50.000 RSD (mesečna plata)
Puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo

Paragraf Lex d.o.o. je softversko-izdavačka kompanija u okviru koje smo kreirali i dalje distribuiramo vodeću pravnu bazu podataka na tržištu Paragraf Lex, kao i savremeni program za elektronsko kancelarijsko poslovanje Kancelarko. Pored toga, razvijamo i druge softvere i aplikacije koje koriste naši klijenti. Naš posao da pronađemo savremeno i najbolje poslovno rešenje za softvere koje stvaramo nas vodi putem stalnog usavršavanja i napredovanja. U mogućnosti smo da odvojimo vreme, podelimo praktično znanje i organizujemo aktivnu plaćenu praksu, uz mogućnost zaposlenja.

Ko može da se prijavi?

Svi kandidati koji imaju formalno ili neformalno IT obrazovanje, kao i kandidati na završnim godinama studija na kojima se izučava razvoj softvera.

Koliko traje praksa, da li je plaćena i da li postoji mogućnost zaposlenja?

U zavisnosti od individualnog napretka praktikanata praksa može trajati od 2 do 12 meseci, s tim što su prva dva meseca zagarantovana. Praksa je plaćena u iznosu od 20000 do 50000 dinara mesečno, u zavisnosti od angažovanja, stepena napretka i znanja, i nakon što se završi postoji mogućnost zaposlenja na adekvatnoj poziciji junior developera.

Opis prakse

U zavisnosti od broja odabranih praktikanata formiraju se timovi koji će nezavisno i samostalno raditi na posebnim projektima od početka do kraja. Svakom od timova se dodeljuje posvećeni mentor koji im je na raspolaganju u toku trajanja prakse. Pored mentora svakom timu će biti omogućen pristup online i hardcopy literaturi iz oblasti koje su pokrivene pozicijom kao i pristup source code-u drugih gotovih projekata kako bi na što bolji način ovladali tehnologijama svoje pozicije.

Na kraju svakog meseca praktikanti će biti obavešteni o svom napretku i o tome šta mogu očekivati od izazova u budućnosti.

Praksa - Full Stack Developer.

Koji su neophodni uslovi?

  • Osnovno poznavanje OOP principa
  • Osnovno poznavanje PHP programskog jezika
  • Osnovno poznavanje JavaScript programskog jezika
  • Poznavanje rada sa bazama podataka

Šta je pokriveno praksom?

  • PHP – kao osnovni programski jezik. Rad sa popularnim i modernim “PHP Framework” rešenjima.
  • JavaScript – kao osnovni programski jezik. Rad sa popularnim i modernim “JavaScript framework” rešenjima.
  • SQL
  • GIT
  • Ostale tehnologije i alati koji će biti obuhvaćeni projektima na kojima se radi

Šta se očekuje od praktikanta?

Od praktikanata očekujemo upornost, entuzijazam i želju za učenjem.

Kako izgleda proces selekcije kandidata?

Svim kandidatima koji ispunjavaju minimalne uslove će biti pružena šansa da rade ulazni test nakon kojeg sledi intervju sa Team Leader-ima i mentorima. Sa odabranim praktikantima se zaključuju adekvatni ugovori na dva meseca. Početak prakse planiran je za 01.09.2022.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Slična zanimanja
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više