Portir

HR Bulevar

Beograd
Rok za prijavu: 04.06.2023.
Postavljeno: 05.05.2023.
Prvi posao
puno radno vreme
Nije potrebno radno iskustvo
/posao/logo/hrbulevar.png

HR agencija Bulevar  je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova  i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za rad u proizvodnji - magacinu – grad Beograd, obezbeđen smeštaj i prevoz za radnike iz svih gradova Srbije.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Portir

Mesto rada: Beograd, Vračar

Opis posla:

  • Rad se obavlja iz prostorije u ulazu u stambenu zgradu, sastoji se od nadgledanja kretanja kroz ulaz-izlaz u zgradu.

Uslovi rada:

  • Dnevni i noćni rad
  • Smene su po 12 sati, uključujući subotu i nedelju, zavisno od rasporeda, nakon dva radna dana imate dva dana slobodna.
  • Nije potrebno prethodno radno iskustvo
  • Angažovanje na duži vremenski period
  • NK/SSS
  • Cena rada: 200 din/h.

Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h -16:30h: Prikaži broj telefona ili poslati CV elektronskim putem. 

Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.com 

Info - HR agencija 
Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a  ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

Podeli

Napomena: Startuj.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.

Slični poslovi

Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više